Het leven waarschuwt je met signalen: de ene keer met gezondheidsklachten, op een ander moment ervaar je allerlei problemen.....


 

Wat is er toch aan de hand?

Soms vraag je je af "wat is er toch allemaal aan de hand? Wat gebeurt er in mijn leven of in mijn bedrijf? Hoe kom ik uit deze situatie, uit dit probleem? Wat willen deze klachten mij zeggen? Hoe vind ik antwoord op deze vragen?"

Vragen die menselijkerwijs aan je kunnen knagen en daardoor heel veel energie kosten.....


Hulp vragen is een teken van kracht! Dus neem contact met me opwarme handen praktijk

Ik zie mijzelf als een wegwijzer. Van jongs af aan ben ik zeer intuïtief en hooggevoelig. In mijn werk maak ik dankbaar gebruik van mijn mediamieke gaven. Daarom reik ik je inzichten aan, geef uitleg en met die aanwijzingen kun jij weer verder. 

De helende energie en woorden die ik aan je doorgeef, leveren een waardevolle bijdrage aan jouw ontwikkeling. Ze maken je bewuster van wie je bent en wat je doet. Dat leidt tot prachtige veranderingen wanneer je besluit er mee aan de slag te gaan.Tarieven

  • persoonlijke begeleiding/coaching € 100,-- per 60 minuten
  • zakelijke begeleiding/coaching € 300,-- per 90 minuten

Disclaimer:
wij stellen geen diagnose en onze adviezen of behandelingen zijn geen vervanging van reguliere medische hulp. Bespreek acties die voortvloeien uit het lezen van teksten op deze website of acties die voortvloeien uit onze consulten altijd met je huisarts of behandelend specialist.