Zitten met pen en papier......voelen ... in verbinding komen .....schrijven... antwoorden en inzichten krijgen.....handreikingen voor jouw levensweg....


Jouw (geleide-)gids is vanaf je geboorte bij je en daarmee heb je afgesproken dat die je in dit leven zal helpen en ondersteunen. Wil jij ook graag in contact willen komen met jouw (geleide-)gids? Inzichten krijgen op vragen die je tegenkomt op je levenspad? Dan is de workshop intuïtief schrijven iets voor jou.
 

De workshop

Je leert hoe je in contact komt met jouw (geleide-)gids. Je stelt je als het ware beschikbaar en biedt jouw pen aan. Jouw gids leidt je hand op papier en en zo ga je communiceren. Je stelt vragen en ontvangt zo inzichten, antwoorden, wijze raad.....stof tot nadenken. Leren schrijven met je gids betekent ook minder zorgen en meer kracht om je leven te veranderen.

Dit vergt natuurlijk oefening en in het begin zal het misschien ook niet direct vloeiend gaan.....Vaak denk je dat je alles maar verzint en je eigen gedachten hoort die je opschrijft. Bij het dagelijks oefenen is het ontwikkelen en hebben van vertrouwen erg belangrijk.....Hoe meer je dat doet, hoe beter het zal gaan en dan zul je merken dat dit contact een geweldige verrijking kan zijn voor je dagelijkse leven.

Praktische informatie

  • een workshop duurt een dagdeel
  • kijk voor data in de agenda
  • kosten zijn € 75,-- per persoon